Alkaisitko yrittäjäksi?

Suomessa on satoja tuhansia yrityksiä ja määrä on ollut kasvussa vuosittain. Yrittäjyys kiehtoo sen tuoman vapauden ja monien mahdollisuuksien takia, mutta yrittämiseen kuuluvat myös yrittäjän ottamat riskit. Uusyrityskeskusten tavoitteena on näiden riskien minimoiminen ja karsiminen. Haluamme auttaa yrittäjyydestä haaveilevia jo varhaisessa vaiheessa, jotta Suomeen perustettaisiin todellista potentiaalia omaavia, kehityskelpoisia yrityksiä.

Millainen on hyvä yrittäjä?

Yrittäjyys edellyttää tiettyjä henkilökohtaisia ominaisuuksia kuten päämäärätietoisuutta, ahkeruutta, rohkeutta, organisointikykyä ja epävarmuudensietokykyä. Yrittäminen on myös itsensä toteuttamista, joten vahva visio ja luovuus auttavat löytämään oman paikan yrityskentällä. Lisäksi yrittäjyys vaatii joustavuutta ja pitkäjänteisyyttä, suomalaista sisua.

Yrityksen menestymisen kannalta on erityisen tärkeää, että yrittäjällä on riittävästi osaamista sillä toimialalla, johon on yrityksensä perustanut. Lisäksi on hyvä olla perustiedot yrityksen hallinnosta. Kaikkea ei tarvitse yrittäjänkään kuitenkaan tehdä tai osata itse, vaan kannattaa hyödyntää kaikki saatavilla oleva asiantuntija-apu – etenkin kun sitä on tarjolla myös maksutta:

Apua liikeidean kehittämiseen

Jos olet varovaisen kiinnostunut yrittäjäksi ryhtymisestä ja sinulla on yritysidea mielessäsi, varaa aika yritysneuvontaamme. Käydään läpi tavoitteitasi ja testataan liikeideasi. Jos suunta tuntuu hyvältä, edetään yhdessä kohti yrittäjyyttä!

Ideasta toimivaksi yritykseksi

Jos yrittäjyys on sinulla verissä, et ehkä kaipaa rohkaisua, mutta saat meiltä yksityiskohtaista tietoa yrityksen perustamisesta ja neuvoa muun muassa yritysmuodon valintaan. Hiotaan suunnitelmistasi timanttista liiketoimintaa!